Persoonlijk advies nodig? Mail klantenservice info@stavs.nl

HMK R154 Losefix wateroplosbaar

€ 20.20 € 9,95

HMK R154 Losefix wateroplosbaar

HMK R154 Losefix wateroplosbaar is uitstekend geschikt voor het oplossen en verwijderen van steenonderhoud- en wasfluaatfilms (ook oude en uitgeharde) verzegelingen, enige verfsoorten, teer, asfalt, bitumen, lijmresten en vet- en op oliebasis vervuilingen op grote oppervlakken. HMK R154 lost deze stoffen op en maakt ze los van de ondergrond, waardoor ze geen hechting meer kunnen krijgen met de ondergrond. De opgeloste deeltjes worden door HMK R154 Losefix wateroplosbaar ingekapseld en in het water geëmulgeerd gehouden.

Kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden.

LET OP: Beperkte voorraad!

Bekijk alle producten van HMK

HMK R154 Losefix wateroplosbaar

Testen: test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect en de werktijd te bepalen

Werkwijze:

1. Indien er vloerverwarming toegepast is, moet deze bij de behandeling absoluut uitgeschakeld zijn, de vloer moet zgn. natuursteenkoud zijn.

2.HMK R154 Losefix wateroplosbaar in voldoende hoeveelheid onverdund op het droge oppervlak aanbrengen na ca. 10 minuten met een borstel (geen nylon) doorborstelen en het geheel goed met ruim helder water afwassen, dit water vermengen met wat HMK R155 Grondreiniger -zuurvrij-.

3. Als de vervuiling niet geheel is verdwenen de behandeling herhalen.

Pas op bij gelakte oppervlakken, rubber, nylon, kunststof deze kunnen worden aangetast. Verwerk HMK R154 niet onder de 5C of boven de 20C.

Gebruik HMK R154 niet bij direct zonlicht. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een waterzuiger adviseren wij HMK Z102 Ontschuimer in de waterzuiger te doen (deze vermindert de schuimvorming).

Let op! Airconditioning/luchtventilatiesysteem uitzetten!

Achteraf: indien bovenstaande was bedoeld om te reinigen en vervolgens de vloer te gaan beschermen, laat dan de vloer minimaal 24 uur drogen.

Veiligheid: bij de verwerking van HMK R154 moeten de ruimtes goed geventileerd worden of een adembescherming filter dragen. Levensmiddelen verwijderen geur overname mogelijk.

Opslag: bewaar HMK R54 koel, donker en gesloten.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

 • 7
  KWALITEIT Producten

  Wij leveren alleen kwaliteit

 • 5
  Scherpe prijzen

  Wij hanteren scherpe prijzen

 • 6
  gratis verzending

  Vanaf 45 euro

 • 8
  VEILIG BETALEN

  Via uw eigen bank