Persoonlijk advies nodig? Mail klantenservice info@stavs.nl

HMK R157 Intensieve tegelreiniger

€ 16.50 € 6,95

HMK R157 Intensieve tegelreiniger

HMK R157 Intensieve tegelreiniger is een mild alkalische oplosmiddelvrije speciaalreiniger voor vele toepassingen. HMK R157 is een speciaal reinigingsmiddel, het verwijdert olieachtige en vettige lagen, resten onderhoudsproducten, bouwvervuiling van tegels, plavuizen, porcelanato , cotto, baksteen enz. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

Is zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken

LET OP: Beperkte voorraad!

Bekijk alle producten van HMK

HMK R157 Intensieve tegelreiniger

Vooraf: lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Indien de vloer net gelegd en gevoegd is: de vloer eerst laten drogen na het voegen (vraag om advies bij uw tegelleverancier). De vloerverwarming dient bij intensieve reiniging uitgeschakeld te zijn (dit vergemakkelijkt de reiniging).

Testen: test het product voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om de menggraad het effect en de werktijd te bepalen.

Werkwijze:

1. laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur.

2. Verwerking: Al naar gelang van de soort en de mate van de vervuiling HMK R157 tot 1:2 tot 1:20 verdunnen. Bij zeer sterke vervuiling HMK R157 1:1 gebruiken. Enkele minuten laten inwerken en tussendoor schrobben.

3. Niet laten indrogen en met ruim water naspoelen. Voorzichtig met onverdunde HMK R157 op gevoelige oppervlakken, zoals hout, verschillende kunststoffen, geverfde en gelakte oppervlakken e.d. Spetters direct afspoelen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een waterzuiger adviseren wij HMK Z702 ontschuimer in de waterzuiger te doen (deze vermindert de schuimvorming).

Achteraf: indien bovenstaande was bedoeld als onderhoud dan kunt u de vloer direct weer in gebruik nemen. Indien bovenstaande was bedoeld om vervolgens de vloer te gaan beschermen, laat dan de vloer 24 uur drogen.

Veiligheid: bij verwerking moet gezorgd worden voor voldoende ventilatie. HMK R157 is milieuvriendelijk en is voor 90% biologisch afbreekbaar.

Opslag: bewaar HMK R157 gesloten met een temperatuur tussen de 12C-25C op een droge donker plaats. HMK R157 kan een aantal jaren bewaard worden.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN !

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

 • 7
  KWALITEIT Producten

  Wij leveren alleen kwaliteit

 • 5
  Scherpe prijzen

  Wij hanteren scherpe prijzen

 • 6
  gratis verzending

  Vanaf 45 euro

 • 8
  VEILIG BETALEN

  Via uw eigen bank