Persoonlijk advies nodig? Mail klantenservice info@stavs.nl

HMK R183 Cementsluier-ex

€ 16.40 € 6,95

HMK R183 Cementsluier-ex

HMK R183 Cementsluier-ex is een speciaal reinigingsmiddel (geconcentreerd). Het verwijdert vuil, cementsluier en kalkafzettingen van alle typen niet zuurgevoelige oppervlakken, van natuursteen, kunststeen, tegels, porcelanato, klinkers, kwartscomposiet en ruw beton.

Kan zowel binnen als buiten.

LET OP: Beperkte voorraad!

Bekijk alle producten van HMK

HMK R183 Cementsluier-ex

Werkwijze:

1. Vloerverwarming uitschakelen.

2. Breng HMK R183 Cementsluier-ex, afhankelijk van de vervuiling, verdund met water (1:2 tot 1:10) aan op de koude en goed nat gemaakte ondergrond aan.

3. Het reinigingsmiddel met een borstel, schrobber of een geschikte spons goed schrobben. Kort laten inwerken (niet lagen indrogen).

4. Nog een keer goed opschrobben en daarna het geheel afspoelen.

5. Daarna neutraliseren met HMK R155 Grondreiniger – zuurvrij –. HMK R155 1:20 verdund met water aanbrengen, in laten werken en opschrobben en daarna goed afspoelen.

5. Tot slot de gereinigde ondergrond goed naspoelen met schoon water. Bij ernstige verontreiniging dit proces eventueel nogmaals herhalen. Bij gebruik van een waterstofzuiger adviseren we u HMK Z702 ontschuimer toe te voegen (voorkomt sterke schuimvorming). Breng het product eerst aan op een klein deel van de vloer om geschiktheid en benodigde hoeveelheid te testen. De gebruikstemperatuur moet liggen tussen de 12 en 25°C.

Belangrijk: niet in de felle zon gebruiken. Zuurgevoelige oppervlakken, gepolijste of gezoete natuursteen, kalksteen, marmer, sierbetonsteen, metaal, kunststof en andere stoffen kunnen worden aangetast als ze direct in contact komen met HMK R183 of de vrijkomende dampen.Volg de gebruiksaanwijzing van HMK! Zie de website.Bevat tensides, zuren, vulmiddel.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

 • 7
  KWALITEIT Producten

  Wij leveren alleen kwaliteit

 • 5
  Scherpe prijzen

  Wij hanteren scherpe prijzen

 • 6
  gratis verzending

  Vanaf 45 euro

 • 8
  VEILIG BETALEN

  Via uw eigen bank