Persoonlijk advies nodig? Mail klantenservice info@stavs.nl

HMK S243 Porcelanato impregnering

€ 30.00 € 12,50

HMK S243 Porcelanato impregnering

HMK S243 Porcelanato impregnering is voor eenvoudiger onderhoud en is een gebruiksklaar impregneermiddel op basis van oplosmiddelen. Door de impregnering wordt binnendringen van water en, vuil, olie en vet voorkomen bij alle porcelanato en fijn keramische tegels. Niet geglazuurde door en door gebakken tegels. De kleur en structuur van het oppervlak worden niet beïnvloed.

Kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden.

LET OP: Beperkte voorraad!

Bekijk alle producten van HMK

HMK S243 Porcelanato impregnering

Vooraf: lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Werk op een schoon, droog en vlekvrij oppervlak

Testen : test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect de hoeveelheid en de werktijd te bepalen.

Werkwijze:

1. Schakel de vloerverwarming uit laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur, maak hem grondig schoon en laat hem drogen (max restvochtgehalte 2-4%)

2. Breng HMK S243 met een zachte kwast of een roller met korte haren gelijkmatig aan. Behandel zuigende oppervlakken eventueel na ca. 60 minuten opnieuw.

3. Verwijder overtollig HMK S243 voor het indrogen volledig met wisser, doeken of tissuepapier. Buiten en bij gevels kan HMK S243 ook op het te behandelen materiaal worden gespoten (airless) Binnen 12 uur kan eventueel teveel aan impregneer verwijderd worden met terpentine. Na 12 uur drogen dient men HMK R154 Lösefix – wateroplosbaar- te gebruiken.

Let op! Airconditioning/luchtventilatiesysteem uitzetten!

Achteraf: droogtijd is afhankelijk van temperatuur en de luchtcirculatie ca. 4-8uur. Gedurende deze tijd het oppervlak niet betreden. Oppervlakken van o.a. rubber en kunststoffen, gelakte materialen en oppervlakken die niet bestand zijn tegen oplosmiddelen niet met dit product behandelen of besmetten. De werking van het product ontwikkelt zich in 48 uur.

Veiligheid: bij het verwerken van HMK S243 moeten de ruimtes goed geventileerd worden of een ademmasker met filter dragen. Levensmiddelen verwijderen vanwege geur overname. De achterblijvende vaste stof is niet schadelijk. Buiten bereik van kinderen houden.

Opslag: bij koel en droog opslaan is HMK S243 ca. 2 jaar te bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN !

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

 • 7
  KWALITEIT Producten

  Wij leveren alleen kwaliteit

 • 5
  Scherpe prijzen

  Wij hanteren scherpe prijzen

 • 6
  gratis verzending

  Vanaf 45 euro

 • 8
  VEILIG BETALEN

  Via uw eigen bank