Persoonlijk advies nodig? Mail klantenservice info@stavs.nl

Hacom vloerreiningsproducten

Hacom, gespecialiseerde reinigingsproducten. Hacom levert al meer dan 20 jaar gespecialiseerde reinigingsproducten. 

Vervuilde "stoffen" als tapijt hoeven in de meeste gevallen echt niet te worden vervangen. De reinigingmiddelen van Hacom zorgen voor een verbluffend resultaat. We leven in de 21ste eeuw en ook op het gebied van reinigingstechnieken heeft de innovatie niet stilgestaan.

Naast zichtbare vervuiling als vlekken van koffie, thee etc. is er ook stofopbouw in het tapijt. Uw tapijt heeft naast uitstraling en de functie als vloerbedekking nog een heel belangrijk doel: Het filtert continu (dag en nacht) de luchtstroom in uw kantoor of woning

Fijne stofdeeltjes hopen zich steeds meer op in uw tapijt. Een ideale omgeving dus voor (onzichtbare) micro-organismen om zich te vermenigvuldigen. Micro-organismen kunnen bestaan uit onschuldige bacteriëen, maar ook ziekteverwekkende bacteriëen worden veelvuldig in tapijt aangetroffen.

Net zoals uw filters van de airconditioning dienen te worden gereinigd is het verstandig ook uw tapijt regelmatig intensief (micro-bacteriologisch) te reinigen. Speciale apparatuur en methodieken zijn hiervoor een absolute vereiste.

Hacom Softcare heeft die gespecialiseerde kennis en middelen.

Alle onderhoudsproducten van het merk HACOM

 • 7
  KWALITEIT Producten

  Wij leveren alleen kwaliteit

 • 5
  Scherpe prijzen

  Wij hanteren scherpe prijzen

 • 6
  gratis verzending

  Vanaf 45 euro

 • 8
  VEILIG BETALEN

  Via uw eigen bank