Persoonlijk advies nodig? Mail klantenservice info@stavs.nl

Lecol onderhoudsproducten voor uw houten vloer, tapijt en parket

Lecol is gespecialiseerd in onderhoudsproducten voor met name harde vloeren zoals hout, pvc/vinyl en laminaat. Lecol is een productgroep van handelsonderneming Maiburg in Waalwijk.

De huidige reputatie van de levering van kwalitatief hoogstaande producten, klantvriendelijk dienstverlening en betrouwbaarheid is er een die gedurende de geschiedenis van Maiburg opgebouwd en zorgvuldig bewaakt is. In het gebied van de Langstraat, bekend van de economische gerichtheid op de schoenenindustrie, heeft ook dit bedrijf zijn oorsprong in deze bedrijfstak. . Ons kwaliteitssysteem is de basis voor het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Een doel wat we bij Maiburg dagelijks nastreven. Kwaliteit is het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant, aan onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving. We hebben de organisatie daarop ingericht, onder meer volgens de principes en de eisen van ISO 9001. Het kwaliteitssysteem is niet alleen op borging gericht, maar vooral ook op verbetering. Zo kunnen we de betrouwbare partner blijven die we ook graag willen zijn..

Het bedrijf is reeds vijf generaties in handen van dezelfde familie. De leiding over het bedrijf is van ouder op kind doorgegeven. De oorsprong van Maiburg kan gevonden worden in de oprichting van de schoenenfabriek de Firma Van der Heijden en Van Grinsven in 1886 door C.G. van der Heijden.

De beste onderhoudsproducten voor uw houten-, parket- of tapijtvloer bestelt uw direct online bij STAVS. Voor al uw vragen met betrekking tot de onderhoudsproducten van het merk Lecol kunt u bij ons terecht. Wij adviseren uw graag!

 

Alle onderhoudsproducten van het merk Lecol

 • 7
  KWALITEIT Producten

  Wij leveren alleen kwaliteit

 • 5
  Scherpe prijzen

  Wij hanteren scherpe prijzen

 • 6
  gratis verzending

  Vanaf 45 euro

 • 8
  VEILIG BETALEN

  Via uw eigen bank