Persoonlijk advies nodig? Mail klantenservice info@stavs.nl

mFLOR beschermings- en reinigingsproducten

mFLOR staat niet alleen voor duurzaamheid en veiligheid. Op alle manieren kiest mFLOR voor de hoogste kwaliteit van haar onderhoudsproducten. 

mFLOR biedt een brede collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit die verlijmd worden op de ondergrond. mFLOR designvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hoogwaardig en zeer milieuvriendelijk materiaal en zien er uit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan.  FLOR staat niet alleen voor mooie vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Op alle manieren kiezen wij voor de hoogste kwaliteit.

mFLOR heeft speciaal voor haar hoogwaardige pvc vloeren een eigen onderhoudsproducten lijn ontwikkeld die u biuj STAVS kunt bestellen. U moet goed opletten dat de producten Metropolish en Metroclean gezamenlijk gebruikt dienen te worden en de mFLOR Polish Mat en de mFLOR Cleaner Mat ook  gezamenlijk gebruikt dienen te worden. De producten dienen niet door elkaar gebruikt te worden.
Indien de vloer is behandeld met Metropolish en u wilt voortaan de mFLOR Polish Mat.

Wilt u meer informatie over de kwalitatieve onderhoudsproducten van mFlor? Neem dan contact met onze specialisten op. Wij adviseren uw graag!

 

 

Alle onderhoudsproducten van het merk mFLOR

 • 7
  KWALITEIT Producten

  Wij leveren alleen kwaliteit

 • 5
  Scherpe prijzen

  Wij hanteren scherpe prijzen

 • 6
  gratis verzending

  Vanaf 45 euro

 • 8
  VEILIG BETALEN

  Via uw eigen bank